Rådgivning

 

Ekonomihuset utför professionell ekonomisk rådgivning med erfarna rådgivare till företag under hela dess livsresa, från att ett företag startas till det avvecklas.

Nya företag

Vi hjälper nystartade företag med affärsplan och de budgetar och andra kalkyler som ofta är nödvändiga för en positiv tillväxt. Vi är gärna med som bollplank för nystartade företag och hjälper till med ekonomisk rådgivning för bästa möjliga start.

Investeringar

Har du investeringsplaner för ditt företag hjälper vi dig med rätt underlag som du kan lämna till dina tänkta finansiärer. Vi kan göra en likviditetsanalys och ge dig skarpa råd som gör den bättre. Vi beräknar nyckeltal och analyserar företagets starka och svaga sidor, allt för att du ska få ett framgångsrikt företag.

Skatterådgivning

Alla transaktioner som du eller ditt företag genomför medför olika typer av skattefrågor där vi kan vara till hjälp. När vinsten ökar i ett företag blir vår skatterådgivning ett extra viktigt inslag. Ekonomihuset arbetar tillsammans med dig för att svara på dessa frågor och för att ta fram den fördelaktigaste lösningen för just ditt företag.

Välkommen att kontakta oss.